Consultanță

31/03/2016, by admin, in , 0 comments

Consultanță

• Consultanța în domeniul designului și al arhitecturii reprezintă un proces care se derulează de la primul contact beneficiar-arhitect, cand se exprimă intenţia unei intervenţii, până la finalizarea lucrărilor. În cadrul discuţiilor purtate, vă sunt puse la dispoziţie informaţiile de care dispun împreuna cu partenerii mei, pentru ca obiectivul final să fie realizat în cele mai bune condiţii de calitate, preţ și timp de executie.

Pornind de la viziunea decorativă de ansamblu asupra obiectului de arhitectură, pe parcursul punerii în operă a tuturor intervenţiilor, se va tine cont de crearea unui rezultat perfect funcţional și cu soluţia tehnică de cea mai bună calitate, care sa asigure anduranţă.
Comunicarea eficientă dintre beneficiar, architect și ingineri reprezintă un plus în realizarea în cele mai bune condiţii de calitate si timp a investitiei, prin cântarirea detaliilor in scopul celor mai bune alegeri.

Prin colaborarea stransa a tuturor specialistilor parteneri, vin în întâmpinarea dumneavoastră, oferindu-va servicii complete de Proiectare de Arhitectură, Proiectare Structuri Rezistenţă, Proiectare Instalaţii (electrice, termice, sanitare), continuând cu Design-ul Interior al spaţiilor, astfel încât proiectul să dispună de un parcurs coerent și să nu se abată de la viziunea de ansamblu iniţială.